E-mails

Volg onderstaande stappen

1. Klik op je logo

Klik linksboven op je logo. Er verschijnt nu een menu met een aantal opties.

2. Klik op tandwiel

Klik in het menu op het tandwiel om naar de instellingen te gaan.

3. Klik op "E-mails"

Klik nu rechtsboven in het dropdown menu op “E-mails”.

4. Ontvang adres aanpassen

Het programma stuurt meldingen per e-mail naar het door jouw ingestelde e-mailadres. Pas indien gewenst het e-mailadres aan voor de verschillende meldingen door op het potloodje te klikken.

5. E-mail kiezen

Binnen CannonWorks heb je de mogelijkheid om per type e-mail een andere tekst te kiezen. Kies in het dropdown welke e-mail je wilt aanpassen.

6. E-mailadres aanpassen

Pas indien gewenst het e-mailadres aan van de twee opties door op het potloodje te klikken.

7. Tekst aanpassen

Je kunt bijna elke tekst binnen de e-mail aanpassen. Als je met je muis op een tekst gaat staan, verschijnt er een optie menu om de stijl van de tekst aan te passen. Pas indien gewenst de teksten aan en klik op “Opslaan” in het stijl menu.

8. Opties verbergen

Je kunt elk blok aan/uit vinken om dit stukje wel of niet te tonen in de e-mail. Wil je een bepaald stuk niet in de e-mail, dan vink je het blokje uit.

9. Opslaan

Wanneer je alles hebt aangepast naar je eigen wensen, ga je iets naar boven en klik je op de blauwe knop “Opslaan”.