TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

Afdrukken

Hoe maak ik een nieuwe bewerkingsgroep aan?

Waneer je zelf bepaalde werkzaamheden in groepen wilt indelen om vervolgens daar bewerkingssystemen aan te koppelen, dat kan je op de volgende wijze doen’

Let op: De instellingen kun je alleen met je pc vinden, via de app kun je deze instellingen niet raadplegen.

• Ga naar Instellingen
  • Kies Calculatie
  • Kies Bewerkingssystemen
  • Daar kies je de Soort Werkzaamheden waar je de groep aan toe wilt voegen
  • Klik op de blauwe plus om een nieuwe bewerkingsgroep toe te voegen