TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

Afdrukken

Hoe wijzig ik een product bij een bewerking in de calculatie?

• Ga via menu naar Offertes
  • Klik op de betreffende offerte
  • Kies Offerte maken of Offerte wijzigen
  • Klik op het gebouwdeel
  • Selecteer een element en voer de gegevens in
  • Klik op Prijs bepalen
  • Selecteer een bewerkingssysteem
  • Klik op de optie Bewerkingen tonen

In het scherm worden alle bewerkingen getoond die bij het betreffende bewerkingssysteem horen. Ga je met de muis achter de bewerking over het wijzig icoontje dan wordt het product weergegeven.

• Klik op wijzigen

om het product of de prijs van de bewerking te wijzigen

• Klik je in het productveld dan krijg je een zoekfunctie en kun je producten uit je productbestand opzoeken en aanklikken
  • Eventueel kun je de optie Product standaard aan deze bewerking koppelen aanvinken.
  • Klik op Sluiten
  • Klik op Bewerkingen verbergen om terug te gaan naar het bewerkingssysteem of klik op Meetregels om verder te gaan