TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

Afdrukken

Ik heb een (gebouw)element toegevoegd, maar ik kan geen systemen inlezen

Als je geen systemen kunt inlezen, dan blijk dat het element niet is gekoppeld. Je kunt dit bij de instellingen aanpassen.

Let op: De instellingen kun je alleen met je pc vinden, via de app kun je deze instellingen niet raadplegen.

Dit kun ja als volgt instellen;

Ga naar Instellingen->Calculatie->Gebouwelementen

1. Zorg dat je gebouwelement maar 1x voorkomt in de lijst, dus geen dubbele benamingen gebruiken.
  2. Zorg dat je “alle” voorkomende ondergronden aanklikt voor dit gebouwelement

Ga naar Instellingen->Calaculatie->Soort werkzaamheden

1. Kies daar de werkzaamheden waar je wanden aan toegevoegd wilt hebben
  2. Als je in de werkzaamheid zit moet je koppelen;
  • De bewerkingsgroepen voor de juiste behandelingen
  • De gebouwelementen

3. Zorg dat gebouwelement je hier aankoppelt: