Kan ik gegevens vanuit CannonWorks exporteren?

Er is geen specifieke functionaliteit voor het exporteren van klantgegevens. Je kunt wel gegevens uit CannonWorks halen. Hieronder een stap voor stap uitleg hoe je dit kunt doen:

Klantgegevens:

• Ga via menu naar Relaties
  • Selecteer de gegevens van je klanten op deze pagina en kopieer ze (via rechtermuisknop). Je kunt ze nu plakken naar bijvoorbeeld een Word of Excel bestand.
  • Herhaal dit voor de andere pagina’s.
  • Wil je ook de andere gegevens van je klanten, zoals NAW, dan klik je op de klant en kopieer je deze gegevens.
  • Plak ze vervolgens in de lijst die je al had aangemaakt met belangrijkste gegevens.

Offertes

• De PDF’s van gemaakte offertes kun je downloaden en op je computer opslaan.
  • Ga via menu naar Offertes.
  • Klik in de lijst met offertes op het offertenummer, de PDF van de offerte opent zich.
  • Klik vervolgens op de knop Printen
  • Sla de offerte op in een map op je computer.

Facturen

• De PDF’s van gemaakte facturen kun je downloaden en op je computer opslaan.
  • Ga via menu naar Facturen.
  • Klik in de lijst met facturen op het factuurnummer, de PDF van de factuur opent zich.
  • Klik vervolgens op de knop Printen
  • Sla de factuur op in een map op je computer.