TuinKeur. Elke tuin verdient een TuinKeur-hovenier.

TuinKeur.

Het kwaliteitskeurmerk voor hoveniers.

Afdrukken

Hoe maak ik een betaalbestand aan van meerdere inkoopfacturen?

• Ga via menu naar Inkoop

• Selecteer bovenaan Te betalen
  • Vink de optie Betaal bestand maken aan
  • Vink Selecteer alle aan of Selecteer de inkoopfacturen die je wilt betalen
  • Klik op de knop Maak SEPA betaalbestand
  • De geselecteerde inkoopfacturen worden nu weergegeven.
  • Klik je op Betaalbestand

• Maak een keuze in Downloaden of Per e-mail verzenden
  • Het SEPA betaalbestand kan je bij internetbankieren bij je eigen bank importeren om vervolgens wordt met 1 handeling de betaalopdrachten uit te voeren.

Let op: voor het aanmaken van een SEPA bestand moeten de rekeningnummers van de leveranciers goed in het relatiebestand van CannonWorks staan.

*SEPA is de afkorting van Single Euro Payments Area waarmee in de Europese landen het betalingsverkeer op gelijke wijze afgehandeld wordt. Alle betalings- of incasso opdrachten moeten volgens het Europese formaat bij je bank te worden aangeleverd. Het SEPA-bestand die vanuit CannonWorks wordt aangemaakt, voldoet hieraan.