Wat kost het gebruik van de App?

De CannonWorks App kun je gratis gebruiken als CannonWorks-gebruiker.

Gebruikers zijn onderdeel van het CannonWorks-abonnement. Dus alleen als je een gebruikersaccount hebt, dan kun je de App altijd gratis downloaden en installeren. Dit geldt voor zowel de hoofdgebruiker als de medewerkers en eventuele inhuurkrachten.

Je kunt inloggen via de PC, maar ook op tablet en mobiel via de browser of met de App.