Wanneer je een offerte gaat maken kun je de tekst van de offerte aanpassen voordat je deze gaat verzenden.

Let op: De instellingen kun je alleen met je pc vinden, via de app kun je deze instellingen niet raadplegen.

• Ga via menu naar Offertes
  • Klik bij de betreffende offerte op de regel
  • Klik op Offerte maken of Offerte wijzigen
  • Klik rechts boven op Concept opslaan of Opslaan

Zowel onder als boven de offerteregels staat een tekstvak door hierin te klikken verschijnt er een tekst editor en kun je de tekst wijzigen of invoeren. Klik op de knop Opslaan voordat je de offerte gaat verzenden.

Tip: Als je de tekst van alle toekomstige offertes wilt aanpassen, ga dan naar Instellingen->Documenten en pas daar je standaard offerteteksten aan.