Kantoor of medewerkers toevoegen

Volg onderstaande stappen

1. Klik op je logo

Klik linksboven op je logo. Er verschijnt nu een menu met een aantal opties.

2. Klik op Account

Klik in het menu op “Account”. Je gaat nu naar de instellingen van je account.

3. Klik op Nieuwe gebruiker

Klik nu rechtsboven op de blauwe knop “Nieuwe gebruiker”.

4. Type gebruiker selecteren

Kies nu welke gebruiker je wilt toevoegen. Achter elke rechtengroep staat een informatie icoon welke informatie geeft over het desbetreffende rechtengroep. Wil je alleen een medewerker toevoegen, kies dan voor rechtengroep “Medewerker” en klik op de blauwe knop “Akkoord”.

5. Gegevens invullen

Doorloop nu alle stappen en probeer de alle gegevens zo goed en volledig mogelijk in te vullen. Je kun doormiddel van de blauwe knop “Verder” naar het volgende onderdeel. Wanneer alle stappen zijn doorlopen, klik je op de blauwe knop “Toevoegen”.

5. Instructies mobiele app

De medewerker krijgt nu een e-mail met de instructies om in te loggen in de mobiele app.